Saturday, August 05, 2006

Tillbaka i La Paz efter drömsemestern

Hej igen!
Nu har vi varit i Sverige igen, en alldeles fantastisk tid med sol varje dag och glda barn och vuxna. Som vanligt blev det flyktingläger på Plommonvägen, särskilt eftersom Åsa, Dave och lille Nils också kom och invaderade ett av sovrummen i det lilla radhuset... Mamma och pappa fick sova med öronproppar för att slippa höra olika barnaskrik och varandras snarkningar på natten...

En vecka tillbringades i ett trevligt hus på Öland, som visade sig vara ett "bo på lantgård"-hus, till Nomis stora glädje, både hästar, kor, katter och hundar. Vi andra gladdes särskilt åt de miljarder flugor som man fick slå ihjäl inomhus varje dag... Nomi är en riktig badråtta (det visste vi sedan brasiliensemestern) och kunde hoppa omkring i vattnet i timmar.

Vi hann träffa en del av våra vänner, andra var ju borta på egen semester, det är svårt att få ihop det på sommaren. Men några telefonsamtal och en förhoppning om att vi ses igen snart får väl räcka. Sista veckan blev dessutom lite stressig eftersom Lucho drabbades av blindtarmsinflammation och tvingades operera! Sicken otur. Det kändes i alla fall väldigt tråkigt att lämna Sverige även den här gången (och två ledsna morföräldrar som tvingas åka till trista Bolivia i jul om de vill träffa Nomi snart igen...)

På hemvägen fastnade vi i Buenos Aires i två dagar, ett oväntat trevligt stopp, dit åker vi gärna igen på en lite längre semester! För övrigt lovar jag mig själv som vanligt "aldrig mer Iberia" när det gäller usel service, förseningar, överbokade flyg och trist mat slår de de flesta flygbolag...

Nu är vi tillbaka i våra jobb, med en hel del på agendan, men jag jobbar bara till sista september, sen ska vi förhoppningsvis bli föräldrar för tredje gången... Magen växer och ser bra ut men jag blir bara tröttare och gnälligare... Syrebristen i La Paz gör inte sitt till för den redan usla konditionen men jag håller ut!

Tack till de som bjudit hem oss, och vi önskar er alla en fin augusti och en skön höst, kom tillbaka och titta på nya bilder då och då!

1 Comments:

Blogger Suzi Seven said...

Vilka härliga bilder på Nomi!!! Det var skönt att höra din röst i alla fall. Jag har själv överlevt sommaren och jourtjänst, jag kommer nog att ta ut en månad till hösten eller vintern.
Kram på er alla! Puss Snooze

6:35 AM  

Post a Comment

<< Home